SSL og sikkerhed på din hjemmeside

web

Husk sikkerheden på dit Website

Google ønsker alt på nettet sikkert i fremtiden. Derfor vil din Chrome-browser i fremtiden også markere ukrypterede websteder som usikre og vise et rødt “x” over en hængelås i URL-linjen.

Med denne kommende ændring i Chrome gør Google det klart, at fremtidens webside skal krypteres, og alle websteder skal vises over HTTPS, hvilket i det væsentlige er et sikkert lag oven på den sædvanlige HTTP-webprotokol.

Google kræver det

Flere virksomheder og organisationer har presset på flere krypterede websteder som en del af en kampagne for at “Kryptere alle ting”, der består i at fremme flere websteder for at opgive den traditionelle, mindre sikre HTTP-protokol og vedtage HTTPS.

Collage tilbyder dig at sørge for SSL sikkerheden på dit website. Ring eller mail hurtigts muligt så vi kan hjælpe dig.

Læs og artiklen her

Vi har i flere år arbejdet med at gøre hjemmesider “Responsive”. Responsivt design er hvis du ikke ved det, det tekniske ord for en hjemmeside, der automatisk tilpasser sig den type skærm, du bruger. Det handler om brugervenlighed og hvor langt dit budskab når ud på internettet i en moderne verden. Tjeck om din egen hjemmeside er responsiv med denne  online simulator